Søk

Meny

Jobb hos oss.

Vi er en skikkelig bra gjeng med stort hjerte både for faget, kundene og arbeidsmiljøet. Vi har stadig økende oppdragsmengde og trenger flere bra folk.

Er du en solid type med et smil på lur? Se våre ledige stillinger her.

Følgende stillinger er for tiden ledige

Er du en fremoverlent og erfaren maskinfører, med lidenskap for faget? Setter du din stolthet i å levere topp kvalitet? Er du glad i folk og trives med samarbeid? Da er kanskje du akkurat den vi leter etter!
Bli med på vårt dynamiske team som produksjonsleder og ta ansvar for den daglige driften på et av våre spennende prosjekter. Vi søker etter to dedikerte kandidater som ønsker å være en del av vårt gode arbeidsmiljø, og som deler vår stolthet for faget og fokus på kvalitet. Bli med
Vil du bli en del av vårt dyktige team som ADK-rørlegger? Vi er på jakt etter to erfarne kandidater som kan ta ansvar for rørleggerfaget på våre spennende prosjekter. Som en del av vårt gode arbeidsmiljø vil du få muligheten til å utvikle dine ferdigheter og dele vår stolthet for
Vi søker en dedikert og strukturert person med god ordenssans og solid forståelse av logistikk i anleggsprosjekter. Bli en viktig bidragsyter til suksessen av våre prosjekter ved å opprettholde orden og effektivitet på rigg- og tipplasser.