Søk

Meny

Bunnsolid maskinentreprenør.

I snart 50 år har vi levert gravearbeid med kvalitet til vei – og eiendomsprosjekter. Vi har lang erfaring, kompetanse og et stort hjerte for faget og folka våre. Du kan være trygg på at gravearbeidet leveres når det skal, slik at det skal og til avtalt pris. Profesjonelt fra A til Å. Vi er lokalisert i Larvik og kan gjøre jobber på hele Østlandet. Se noen referanser her.

ARBEIDSMILJØET I FOKUS

Helt siden oppstarten for snart 60 år siden, har vi hatt et solid miljø og levert skikkelig arbeid. Folka våre blir hos oss lenge, både fordi oppdragene er spennende og fordi vi har et flott kollegialt samvær. De mest erfarne tar godt hånd om de yngste, så vi hele tiden sikrer utvikling og kompetanseheving. Les mer om hvordan et der å jobbe hos oss her.

BÆREKRAFT I TVETER & LUND

Vi har bærekraft i fokus, ikke som et sideprosjekt, men som en naturlig del av alt vi gjør. Det handler om alt fra vårt fokus på lærlinger, til å redusere svinn, redusere transport og mye mer. Les mer om vårt bærekraftsarbeid her.

Dette står vi for

Kvalitet.

Vi er brennende opptatt av å levere kvalitet fra A til Å.

Det handler ikke bare om å utføre selve jobben med høy fagkompetanse og kvalitet, det handler om prosjektledelse, kostnadsstyring, at vi kommer når vi skal og at vi er flinke til å dele våre kunnskap. Som kunde hos Tveter & Lund kan du senke skuldrene og være sikker på at prosjektene blir levert som avtalt. Alltid.

Stolthet.

Vi er stolte som få, med god grunn, synes vi.

Vi har bidratt til store og viktige prosjekter på hele Østlandet – og kundene våre er fornøyde med jobben vi gjør. Vi tar utfordringer på strak arm og gir oss aldri før vi finner gode løsninger.

Vårt søsterselskap Anleggsgartner Øst, leverer  anleggsgartnertjenester til private, næringslivet og det offentlige. De har mange dyktige fagarbeidere med lang erfaring. Deres nedslagsfelt er Vestfold, Telemark og Buskerud. De er lokalisert på Geilo, i Drammen og Sandefjord.

Vår historie

I snart 50 år har vi levert gravearbeid med kvalitet til vei – og eiendomsprosjekter. Vi har lang erfaring, kompetanse og et stort hjerte for faget og folka våre. Du kan være trygg på at gravearbeidet leveres når det skal, slik at det skal og til avtalt pris. Profesjonelt fra A til Å.

Bunnsolid maskinentreprenør

Vi er stolte som få, med god grunn synes vi. Helt siden oppstarten har vi hatt et solid miljø og levert skikkelig arbeid. Folka våre blir hos oss lenge, både fordi oppdragene er spennende og fordi vi har et flott kollegialt samvær.

Vi har bærekraft i fokus, ikke som et sideprosjekt, men som en naturlig del av alt vi gjør. Det handler om alt fra vårt fokus på lærlinger, til å redusere svinn, redusere transport og mye mer.