Søk

Meny

Tipp- og rigg-servicearbeider

Vi søker en dedikert og erfaren grunnarbeider/ ADK-rørlegger til å delta i flere av våre prosjekter og opprettholde orden på tipp- og riggplassen. Som en del av vårt team vil du ha varierte oppgaver innen grunnarbeid, rørleggerarbeid (ADK), kjøring av hjullaster og servicemaskin, samt opplasting på tipp med gravemaskin. Din viktigste ansvarsoppgave vil være å opprettholde orden på tipp- og riggområdet.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker etter en person som kan håndtere flere oppgaver samtidig og har evnen til å beholde oversikten over hva som er viktig på anlegget. Evnen til å tenke strategisk og planlegge effektivt er avgjørende for suksess i denne rollen. Det er også viktig at du har god ordenssans og er opptatt av å opprettholde en ryddig arbeidsplass.

For å være kvalifisert for stillingen, må du ha gyldig maskinførerbevis for hjullaster og gravemaskin. Det vil være en fordel om du også har erfaring med å kjøre dumper. Vi søker etter en kandidat med bred erfaring som kan identifisere behovene og oppgavene på de ulike prosjektene.

Arbeidsstedet for stillingen er hovedsakelig i Vestfold og Telemark, med for tiden mye arbeid i Porsgrunn. Oppstartsdato vil bli avtalt nærmere.

Hvis du er en dedikert og erfaren grunnarbeider/ADK-rørlegger som ønsker å bli en del av et dynamisk team og jobbe på spennende prosjekter, ber vi deg om å sende inn din søknad og CV til per.anders@tveter.no eller kontakt oss direkte på 33 11 34 80. .

Vi ser frem til å høre fra deg!